btt2

bahis lisans sorgulama altı kodları 1

Servisler Bireysel: Vodafone Türkiye

2.9.Bayi Hosting Barındırma; İş bu Sözleşmenin şart ve koşullarına tabi, İSİMTESCİL “Bayi Hosting Barındırma” hizmeti ile bazı Hizmetlerinin satışı için MÜŞTERİ’ye (BAYİ) devredilemeyen, bayilik hakkı vermektedir. Bu kapsamda BAYİ “Plesk ve CPanel Kontrol Panel” kullanım hakkında sahip olup bu hakkı devredemez, satamaz veya kiralayamaz. Vodafone Mobil Ödeme alışverişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan tahsilat aracıdır. Hattın ile faturalı veya faturasız fark etmeksizin, kredi kartı veya banka kartına ihtiyaç duymadan alışverişlerini gerçekleştirebilirsin. Yapılan alışverişin bedeli; faturalı hatlarda Vodafone faturasına yansıtılır, faturasız hatlarda ise bakiyeden düşülür. Sana tanımlanmış özel limitinle hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişini tamamlayabilir, harcamalarını faturana yansıtabilir veya TL bakiyenden düşebilirsin.

Bu tür ihtilafların çözümünde İstanbul Çağlayan mahkemeleri ve icra müdürlükleri yetkilidir. MÜŞTERİ, İSİMTESCİL Hizmetleri ile ilgili kullanım ücretlerini ve ilgili vergileri ödemeyi taahhüt eder. Ücretler ilk sipariş ile peşin olarak tahsil edilir ve aksi belirtilmediği sürece dönem sonunda otomatik olarak kapatılır. 3.18.Bir üçüncü kişinin iznini almadan onun şebekesine ya da sistemine bağlanan her Hesap askıya alınabilir. MÜŞTERİ’ nin doğrudan kontrolü altında olmayan şebekelere ve sistemlere erişim için söz konusu üçüncü kişiden o yönde yazılı muvafakat alınması zorunludur. 3.8.MÜŞTERİ ne suretle olursa olsun, lisanssız yazılım kullanılamaz, kullandırılamaz, telif hakları ve sair fikri mülkiyetle ilgili yasaları ihlal edici korsan yazılım dağıtımı ve 3. Şahısların onayı olmadan gönderilen reklam içerikli e-posta (SPAM) gönderimi yapılamaz.

3.1.MÜŞTERİ Kayıt/Başvuru sırasında verdiği bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ve beyan eder. MÜŞTERİ, üyelik esnasında beyan ettiği TC Kimlik Numarası dahil tüm kimlik ve iletişim bilgilerinin gerçeğe uygun olarak bildirilmesinin, işbu Sözleşmenin geçerli bir şekilde kurulması için zorunlu ve önkoşul niteliğinde olduğunu kabul eder. MÜŞTERİ’ye ait bilgilerin yanlış veya eksik olduğunun İSİMTESCİL tarafından sonradan tespit edilmesi halinde, İSİMTESCİL’in yapacağı bildirim üzerine, söz konusu yanlışlık veya eksiklik MÜŞTERİ tarafından 2 gün içerisinde giderilecektir. Aksi halde, İSİMTESCİL işbu sözleşmeyi haklı sebeple, derhal ayrıca bir ihtara ve ihbara gerek olmaksızın tek taraflı olarak feshetme hakkına sahiptir. İSİMTESCİL’in bu sebeple gerçekleştirdiği fesihler sebebi ile MÜŞTERİ İSİMTESCİL’den sunulan hizmetin durdurulması yahut sözleşmenin feshi sebebi ile herhangi bir tazminat, ödeme, iade, telafi vb. Sunulan eksik yahut hatalı bilgiler sebebi ile MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’in, söz konusu bilgilerdeki yanlışlık veya eksikliklerden kaynaklanan Kişilerin uğrayabileceği zararlar da dahil olmak üzere her türlü zararını tazmin etmeyi kabul, beyan ve taahhüt eder. 3.7.MÜŞTERİ Bilişim Hukuku, Fikri ve Sınai Haklar Hukuku ve Ceza Hukuku kapsamı da dahil olmak üzere sunulan hizmet aracılığı ile 3. Kişi ve kurumların her türlü kanun ve mevzuattan kaynaklanan haklarını ihlal etmeyeceğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmektedir. Bu konu ile ilgili ortaya çıkabilecek her türlü hukuki eylemden ve hukuka aykırı içerikten MÜŞTERİ sorumlu olup, ödenecek ücret ve sair tazminatlar sadece MÜŞTERİ tarafından üstlenilecektir. MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’i her halükarda bu ilişkiler ve konuların dışında tutacağını kabul eder.

  • 3.15.Paylaşımlı hosting paketleri, hizmet süresi sona erdikten 15 gün sonra durdurulmakta (Suspend) ve toplamda 30 gün sonunda web site içerikleri silinmektedir.
  • Vodafone Mobil Ödeme alışverişlerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlayan tahsilat aracıdır.
  • Xiii.Ne türden olursa olsun bit torrent uygulaması, tracker ya da istemci program yürütemez.

Taraflardan biri, bir mücbir sebep ortaya çıktığında zaman kaybetmeksizin bunu derhal diğer tarafa bildirmek zorundadır. Böyle bir durumla karşılaşılması halinde taraflar birlikte değerlendirme yaparak alınacak tedbirleri beraberce tespit edecek ve uygulayacaklardır. Taraflar mücbir sebep yüzünden yükümlülüklerini tam veya zamanında yerine getirememekten dolayı sorumlu tutulmayacaktır, mücbir sebep durumunun kesintisiz 30 (otuz) gün devam etmesi halinde işbu sözleşme kendiliğinden münfesih hale gelecektir. Ancak Tarafların fesihten önce tahakkuk eden hak ve alacakları saklı kalacaktır. Tarafımızda barındırılan herhangi bir domain (alan adı) ile ilgili suistimal (abuse) bildirimialdığımızda, bildirimi yapan şahıs veya kurumların ilettiği kanıtlar ışında suistimalin varlığınıdetaylı olarak araştırabiliriz.

Parti Uygulamalar; (Marka Tescili, Mail Pazarlama, Litespeed, Installatron vb.) MÜŞTERİ İSİMTESCİL tarafından bazı Hizmetlere ek olarak sunulan Hizmet ve/veya Ürünlerden ve/veya Uygulamalardan (Bundan böyle tümüne birden “Hizmetler” denilecektir) yararlanabilir. Bu durumda üçüncü firmalar / kurumlar tarafından sağlanan bu Hizmetlerden kaynaklanabilecek herhangi bir hatadan, zarardan, ziyandan ve/veya arızalardan dolayı İSİMTESCİL sorumlu tutulamaz. 2.6.MÜŞTERİ, İSİMTESCİL’in Hizmetleri’nin sürekliliği veya kesintisizliği ile ilgili kontrolü olmadığını ve bunların garanti edilmediğini kabul etmektedir. VEPAŞ, dilediği zaman bu yasal koşullar sayfasının içeriğini güncelleme yetkisini saklı tutmaktadır ve kullanıcılarına siteye her girişte yasal koşullar sayfasını ziyaret etmelerini tavsiye etmektedir. MÜŞTERİ’nin veritabanı barındırma Hizmeti satın alması durumunda, MÜŞTERİ ilgili yazılımı kurmak ve yapılandırmak için kendisine ait sunuculara giriş yapması için İSİMTESCİL’e gerekli yetkiyi vermektedir. V. Hosting sunucularında Cpu – Ram gibi sistem kaynakları paylaşımlıdır. Sistem Kaynaklarının %20 ya da fazlasını, 90 saniyeden uzun süre tüketen web siteleri otomatik olarak askıya alınmaktadır. Eğer bu sözleşme hakkında herhangi bir sorunuz, endişeniz veya ayrıntılı bilgi talebiniz varsalütfen e-posta adresinden hukuk departmanımızla temasa geçiniz. Kayıt firması tarafından özel ücretlendirme kuralları ile (premium, rezerve vb.) seçilmiş olan domainlerin tescili sağlanmaz yada ücret farkı talep edilebilir. Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmak hem oldukça kolay hem de pratik bir yöntemdir. Kredi kartları ya da nakit ile uğraşmadan yalnızca cep telefonu numaranız ile alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu yöntemle harcamalarınızı tek bir yerden kontrol etme imkanına sahip olursunuz.

Müşteri, Registrar(Kayıt Firması) değişikliği ile ilgili yapılacak olan bildirim ve sipariş sayfasındaki sözleşmekapsamında yapacak olduğu domain yeni kayıt, yenileme ve transfer işlemlerinin İsimtescilBilişim A.Ş. Üzerinden yapıldığını bildiğini, söz konusu alan adlarının FBS Inc.’denİsimtescil’e devri işlemlerine herhangi bir itirazının olmadığın beyan ve kabul etmektedir. Tarafların işbu sözleşmede belirtilen şartları ihlal etmesi halinde durum karşı tarafa derhal yazılı olarak bildirilir; söz konusu yazılı bildirimden itibaren 7 gün içerisinde sözleşmeye aykırılığın giderilmemesi halinde ilgili taraf başkaca bir ihtara veya bildirime hacet kalmaksızın sözleşmeyi feshedebilir. İSİMTESCİL paylaşımlı sunucuları bir arşiv değildir ve İSİMTESCİL’in MÜŞTERİ’ye veya herhangi bir kişiye / kuruma ait web site içeriğinin zarar ve ziyanından sorumlu değildir. Hizmetler bir PCI (Payment Card Industry) uyumlu ortam sağlamak için sunulmamaktadır, bu durum MÜŞTERİ’nin bilgisi dahilindedir. İSİMTESCİL, MÜŞTERİ’nin veya herhangi bir kişi veya kurumun Hizmetleri kullanması ile bu Sözleşme şartlarını ihlalinden sorumlu değildir. MÜŞTERİ her zaman klasik ve/veya geleneksel web bettilt güncel giriş şeklinde Hizmetleri kullanacaktır.

Vodafone Pay Mobil Ödeme ile alışveriş yapmanın avantajlarından bir diğeri de işlemlerinizi saniyeler içerisinde hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmenizdir. Ayrıca kredi kartınızın çalınması ya da kaybolması gibi güvenlik sorunlarıyla da karşılaşmazsınız. 2.7.İSİMTESCİL, MÜŞTERİ’ye verilen Hizmetlerin sürekliliğinin sağlanması için gerekli çalışmaları yapmaktadır. Mobil ödeme hizmetini PUBG Mobile, Mobil Legends ve Zula gibi birçok online oyunun yer aldığı, App Store, Google Play Store ve Huawei App Gallery gibi uygulama mağazalarında, Spotify’da ve Vodafone Her Şey Yanımda kanallarında kullanabilirsiniz. Xiii.Ne türden olursa olsun bit torrent uygulaması, tracker ya da istemci program yürütemez. İsimtescil.net dışındaki yasal torrent’lere link verilebilir ama onların İSİMTESCİL’in paylaşılan sunucularında barındıramaz ve depolanamaz. Hybrid mail ve hosting paketlerinde, 1 adet mail için maksimum mailbox boyutu 10GB ile sınırlıdır.

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *